Colaborare cu nemții: Ford vrea să producă dube electrice alături de DHL

de Petre Barac
Vineri, 29.09.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ford ia în calcul să dezvolte o dubă electrică la fabrica sa din Koln, proiectul fiind dezvoltat alături de grupul german Deutsche Post DHL.

În luna iunie a acestui an, Ford și StreetScooter (subsidiara Deutsche Post) au încheiat un parteneriat pentru dezvoltarea de mașini electrice. Cele două entități agreaseră să construiască o dubă electrică pornind de la un Ford Transit, cu specificații oferite de Deutsche Post.

Producția a început în luna iulie, iar acum Ford vrea să extindă proiectul la fabrica sa din Koln.

“Ne uităm cu atenție la acest proiect și vrem să vedem dacă putem să mărim producția. Cererea există și trebuie să vedem cum putem trece acest proiect la următorul nivel. Primim solicitări din toată lumea după parteneriatul nostru cu StreetScooter”, a transmis Ford.

Deutsche Post vrea să găsească o altă fabrică pentru duba electrică și să dubleze producția la 20.000 de unități până la sfârșitul anului. Ford studiază condițiile în care ar putea să construiască această dubă electrică la fabrica din Koln, cea care se ocupă de producția lui Fiesta.

Via Autonews

Comentarii (1)

  • fraieri,

    daca ar citi comentariile informate de pe Automarket ar afla ca afacerea e sortita esecului. Si daca chiar ar insista cu prostiile astea electrificate toti soferii lor ar fi niste pitipoance, gay, castrati ori hipsteri ecologisti care stau la bloc cu parintii.
    5 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru