CNAIR reia lucrările de reparație pe autostrada A2 București - Constanța: restricțiile de circulație intră în vigoare din 14 septembrie

de Daniel Popescu
Sambata, 12.09.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
CNAIR a anunțat că va relua lucrările de reparație pe 13 kilometri din cadrul autostrăzii A2 București - Constanța începând din 14 septembrie, astfel că va introduce anumite restricții de circulație.

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a început în noiembrie 2019 un proces de reabilitare a autostrăzii A2 București - Constanța, însă a suspendat activitatea în luna iunie pentru a asigura un trafic cât mai lejer pe parcursul vacanței de vară.

Lucrările vor fi însă reluate începând de luni, 14 septembrie, iar pentru moment se va lucra pe o distanță totală de circa 13 kilometri.

Pe sensul de la București spre Constanța se va lucra între kilometri 33 și 36, în timp ce pe sensul Constanța - București se va lucra între kilometri 17 și 27.

"Lucrările constau în frezarea dalelor de beton pe o grosime de 8 cm, efectuarea reparațiilor și colmatarea fisurilor active, precum și repararea rosturilor degradate, atât pe calea 1, cât și pe calea 2", menționează CNAIR într-un comunicat de presă.

De asemenea, CNAIR menționează că în zona în care se vor impune restricții de circulație viteza maxmă va fi limitată la 60 km/h.

CNAIR își propune ca până în toamna anului 2021 să finalizeze toate lucrările pe sectorul cu dale de beton al autostrăzii.

Până în prezent, autoritățile au finalizat lucrările pe o distanță de 33 de kilometri.

Via CNAIR

Comentarii (1)

  • Sa frezezi 50 de km si sa torni asfalt în 2 ani e de noaptea minții. Rușinos.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru