Citroen anunță: succesorul lui C4 Cactus va fi lansat în 2020 și va avea versiune electrică

de Paul Cosma
Joi, 28.11.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Citroen C4 Cactus va avea un succesor cu versiune electrică, noul model urmând să fie lansat anul viitor, după cum a anunțat CEO-ul companiei. Linda Jackson a spus că, începând din 2020, fiecare nou model Citroen va avea cel puțin o versiune electrică sau hibridă.

Până în 2025, toate modelele Citroen vor fi electrificate, potrivit strategiei constructorului francez. Motoarele diesel vor continua să existe în oferta Citroen atât timp cât va exista o cerere suficientă pentru acestea, susține conducerea companiei.

CEO-ul Linda Jackson a declarat că, în 2020, Citroen va lansa un succesor pentru C4 Cactus, iar acesta va dispune și de o versiune electrică.

Noul model va fi construit pe platforma CMP, aceeași care găzduiește și Peugeot 208, Opel Corsa sau DS3 Crossback.

Deocamdată, Citroen nu a oferit detalii despre data lansării sau startul producției pentru viitorul succesor al lui C4 Cactus.

Citroen C4 Cactus a primit un facelift în toamna lui 2017, iar de la jumătatea lui 2018 a devenit disponibil pentru achiziție și pe piața din România.

Via Automotive News

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru