Cel mai mare acționar Aston Martin vrea să cumpere încă 3% din companie: italienii de la Investindustrial dețin 31% din acțiunile constructorului

de Paul Cosma
Duminica, 21.07.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Cel mai mare acționar al Aston Martin și-a anunțat intenția să cumpere încă 3% din acțiunile emise de constructorul britanic. Italienii de la Investindustrial dețin deja 31% din acțiunile Aston Martin.

Strategic European Investment Group, parte a fondului de investiții Industrial, este cel mai mare acționar al companiei Aston Martin și vrea să cumpere noi acțiuni în cadrul constructorului.

Ceilalți acționari au fost notificați cu privire la intenția SEIG de a cumpăra încă 3% din acțiuni la un preț de 10 lire pe acțiune, grupul fiind obligat să facă o ofertă pentru aceștia.

Acțiunile Aston Martin au scăzut cu 21% în acest an, perioada de după listarea din octombrie 2018 fiind una dificilă. La momentul actual, constructorul britanic are o valoare de piață de 2.18 miliarde de lire sterline.

Rezultatele britanicilor au fost afectate de nevoia de a investi mai mult în capacitățile de producție și extinderea gamei de modele, ce au condus la costuri mai ridicate.

Via Reuters

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru