Cel mai ieftin Afla Romeo Giulia Quadrifoglio se vinde în Statele Unite: costă 1250 de dolari, dar are o problemă

de Bogdan Mirică
Luni, 10.04.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Cea mai recentă apariția în rubrica „accidente exotice” are în prim plan un Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio de 510 cai putere, distrus în Statele Unite.

Alfa Romeo și-a pus toate speranțele în noul Giulia pentru a cuceri piața din Statele Unite. A lansat acolo inclusiv versiunea de performanță Giulia Quadrifoglio, sedanul de performanță de 510 cai putere, rival al lui BMW M3 și Mercedes C63 AMG.

Din păcate, americanii ne-au oferit deja primul accident serios în care a fost implicată berlina peninsulară. Chiar dacă abia a ajuns în showroom-urile de dincolo de Ocean, Giulia Quadrifoglio se poate „lăuda” deja cu o daună totală la activ. Un exemplar de culoare roșie este scos la licitație pe un site specializat din Raleigh, North Carolina. S

e pare că acesta a suferit un accident grav și a ajuns la fier vechi. Potrivit informațiilor neoficiale, ar fi fost vorba despre o rostogolire.

Chiar dacă versiunea de serie costă aproape 80.000 de dolari în SUA și cam tot atât în Europa, epava este scoasă la licitație pentru numai 1250 de dolari. Valoarea sugerează gradul în care a fost distrusă mașina.

via jalopnik

Comentarii (7)

  • auto_fan
    Bai'j nebun?! Ajtia o dau asa eftin pentru julitura aia? Poi ii pomana curata fratzik, ii dai nejte kit, nejte vopsea, un deteiling interior si e mai buna ca cum ar fi de noua. Salvezi si bani de dat kilometraju' inapoi ca cat sa fi facut in cateva luni, e aproape virgina. Profit maxim va zic, zau asa!
    9 2
  • zic si eu
    sapt viitoare in targ la vitan.km reali si fara accident.fost proprietar un pensionar
    27 3
  • Nu-i chiar asa rau lovita.
    17 2
  • @Liviu

    cand mergi la ITP sa nu uiti sa-i dai un jet. Restul e o formalitate.
    11 2
  • E doar putin zgariata....nu are mare lucru :))
    7 2
  • nu bate nu troncane kim reali verificabili acept orce teste
    vanzare 1250
    schimb 5000
    acept vareante cu bemw s-au mercedess
    4 1
  • facem o cheta?
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru