Calendarul Formulei 1 pentru 2020, completat cu patru curse: Istanbul Park revine după o pauză de 8 ani, iar sezonul se încheie pe Yas Marina în 13 decembrie

de Paul Cosma, Foto: F1
Marti, 25.08.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Formula 1 a anunțat patru noi curse în calendarul pentru 2020. Turcia va organiza din nou un Mare Premiu pe Istanbul Park, pentru prima dată din 2011 încoace, în data de 15 noiembrie. Două curse vor avea loc în Bahrain, în timp ce sezonul se va încheia pe circuitul Yas Marina din Abu Dhabi în 13 decembrie.

Oficialii Formulei 1 au definitivat calendarul pentru acest an și au transmis că sezonul va avea un total de 17 curse. Amânat inițial din cauza pandemiei, Marele Premiu al Chinei nu va mai avea loc în 2020.

Turcia revine în calendar după o pauză de 8 ani, iar circuitul Istanbul Park va găzdui o cursă în data de 15 noiembrie.

Bahrainul a reușit să obțină două curse consecutive, pe 29 noiembrie și 6 decembrie, iar sezonul 2020 se va încheia cu Marele Premiu din Abu Dhabi, găzduit de circuitul Yas Marina în 13 decembrie.

“Putem să confimăm că unele curse din calendarul revizuit pentru 2020 vor fi deschise pentru un număr limitat de spectatori și lucrăm pentru a finaliza detaliile,” au transmis oficialii F1, fără să ofere alte informații.

Via Formula 1

Comentarii (12)

  • The Dot
    ...si s-au facut 17! De apreciat, avand in vedere ce ne-a oferit 2020.
    Interesant va fi evolutia echipelor/pilotilor pe circuitele noi sau mai noi, ca de altfel si pe cele vechi, dar intr-o perioada diferita a anului.
    9 1
  • Astept cu nerabdare cursa de la Jerez
    3 3
  • De ce?Calificări= dublă Mercedes final câștigat de multiplul campion.În același tur cu câștigătorul,cel mult 5 piloți.La început și la sfârșit manifestări pro incendieri și anarhiști.
    13 10
  • Am inteles ca QAnon cauta membri...
    5 3
  • Ar trebui intrat mai adanc in decembrie, poate vedem o cursa pe zapada ...
    2 2
  • @Radu, nu-i prea văd rostul. Ți-e drag de mii de derapaje plus ieșiri în decor, rezultatul: cursă terminată cu 5-6 piloți rămași pe pistă? Dacă pe lângă casca de protecție n-ar mai fi existat și protecția de deasupra pilotului, cunosc pe unul ce se dă pe "derdeluș" de parcă ar vrea să-și spargă capul, crezând că poate așa ar fi privit și ar căpăta o valoare similară unui alt multi-campion mondial în F1 conațional.
    2 0
  • @FanF1
    Verstappen se descurca pe zapada.
    https://www.youtube.com/watch?v=LgFyFGeL604
    https://www.youtube.com/watch?v=AsDgI6Ec3fQ
    2 0
  • @Radu, bun exemplu! Mai dă-mi exemplu de minim alți 9 piloți asemănători lui pt.ca o cursă pe zăpadă să se termine cu suficienți piloți ce trec linia de sosire în top 10. Altfel cum s-ar acorda pctele piloților din top 10: în fctie de câte tururi au parcurs? Păi poate oricine să atace decizia zicând că și adversarul de lângă el a derapat dar așa s-au ciocnit și l-a scos din cursă, deci a fost mai mult noroc decât măiestrie. Sau că "x" l-a scos din cursă, altfel ar fi putut parcurge mai multe tururi decât "y" din spatele lui...sau poate chiar să termine cursa.
    1 0
  • @FanF1
    Deocamdata ma intorc pe asfalt - in curand incep antrenamentele.
    4 0
  • La pământ sunt cei de la Ferrari, parcă ar merge cu motorul spart sau ar parcurge un tur de încălzire. Mi-e că-n calificări nu vor apuca runda finală.
    2 1
  • hahaha
    @FanF1 Din pacate cam ai dreptate iar presa deja rade de Ferrari, ca sa nu spun ca isi bate joc de prestatia lor
    https://www.grandprix247.com/2020/08/28/ferrari-mocked-after-first-day-shocker-in-belgium/
    1 0
  • RUSINE FERRARI Alfa romeo e in fata lor hahaha au masina mai buna
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru