Bottas și Hamilton, cei mai rapizi în antrenamentele de la Barcelona: mici progrese pentru Ferrari

de Daniel Popescu
Vineri, 14.08.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Valtteri Bottas și Lewis Hamilton au stabilit cei mai buni timpi în antrenamentele de vineri de la Barcelona, în timp ce Ferrari a oferit indicii că a înregistrat mici progrese.

Mercedes a dominat fără emoții cele două sesiuni de antrenamente de vineri din cadrul Marelui Premiu al Spaniei, iar Valtteri Bottas și Lewis Hamilton și-au împărțit "victoriile". 

În prima sesiune, cel mai bun timp a fost stabilit de Bottas, care a fost cronometrat cu 1:16.785, în timp ce Hamilton a încheiat la numai 0.039 secunde în spatele său.

Situația s-a inversat în sesiunea de după-amiază, în care Hamilton a fost cel mai rapid cu timpul 1:16.883, în timp ce Bottas s-a mulțumit cu locul doi la peste două zecimi în spatele său.

În ambele sesiuni, cel mai aproape de performanța Mercedes a fost Max Verstappen, care și-a trecut în cont locul trei, de fiecare dată la aproape o secundă în spatele liderului.

Ferrari a oferit de asemenea câteva indicii că ar putea îmbunătăți rezultatele pe circuitul de la Barcelona.

În prima sesiune, Charles Leclerc a încheiat pe poziția a patra, la ceva mai mult de o secundă în spatele lui Hamilton, cu Sebastian Vettel pe locul 5 la numai 0.011.

Situația s-a schimbat ușor în a doua sesiune, în care Leclerc a încheiat pe 6, iar Vettel a fost doar al 12-lea.

Calificările pentru Marele Premiu al Spaniei vor avea loc sâmbătă la ora 16:00, în timp ce cursa este programată duminică la ora 16:10.

Spania - Rezultate Antrenamente 1:

Spania - Rezultate Antrenamente 2:

Comentarii (2)

  • hahaha
    "Toto Wolff reveals he is considering stepping down from role as Mercedes team principal... but could it cost them prize asset Lewis Hamilton?
    Toto Wolff revealed he is considering leaving his role as Mercedes team principal
    The Austrian has led Mercedes to becoming the most success F1 team in history
    The 48-year-old said he may stay but is having a moment to 'reflect' on his future
    Prize asset Lewis Hamilton has suggested his future depends on Wolff's"
    https://www.dailymail.co.uk/sport/formulaone/article-8627917/Toto-Wolff-reveals-considering-stepping-role-Mercedes-team-principal.html
    6 1
  • hahaha
    "Meda germana relatează că numele lui Nico Hülkenberg și Kimi Raikkonen sunt posibili înlocuitori daca Vettel își încheie prematur aventura Ferrari. Schimbarea ar putea avea loc înainte de Marele Premiu al Belgiei, dacă Vettel va dezamăgi din nou în Spania."
    https://www.gpblog.com/en/news/65725/-h-lkenberg-and-raikkonen-are-mentioned-as-substitutes-for-vettel-.html
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru