BMW trebuie să își caute un nou CEO: Harald Krüger a anunțat că va renunța la mandat în 2020

de Paul Cosma
Vineri, 05.07.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
BMW este în căutarea unui nou director executiv, după ce CEO-ul Harald Krüger a anunțat că nu dorește să primească un nou mandat în 2020. Constructorul german a transmis că pe 18 iulie va discuta chestiunea succesorului lui Krüger.

Preşedintele Consiliului de Administraţie al BMW AG, Harald Krüger, a anunţat vineri că nu doreşte să primească un al doilea mandat. Astfel, BMW trebuie să caute un înlocuitor pentru funcția de CEO, începând cu 2020.

Consiliul Director de la BMW va aborda chestiunea succesorului lui Krüger în data de 18 iulie 2019. Până la luarea unei decizii, Harald Krüger îşi va păstra poziţia de preşedinte al Consiliului de Administraţie (CEO).

“BMW Group a fost casa mea profesională pentru mai bine de 27 de ani. După peste 10 ani în Consiliul de Administraţie, dintre care peste patru ani ca director executiv al BMW Group, aş dori să urmez noi proiecte profesionale şi să-mi valorific experienţa internaţională diversă în noi proiecte şi angajamente", a declarat Krüger.

Potrivit Reuters, pe lista candidaților la poziția de CEO BMW se numără Oliver Zipse (director de producție BMW), Nicolas Peter (directorul financiar BMW) și Klaus Froehlich (membru în board, responsabil de R&D).

Via BMW, Reuters

 

Comentarii (3)

  • Scrooge
    Astept un film de "la revedere" facut de Mercedes in care dl Kruger in prima zi non-bmw deschide usa de la garaj si iese cu un SLR la plimbare.
    7 0
  • @Scrooge, sper din toata inima ca Mercedes sa nu aiba soricul atat de gros. Ala a fost una din cele mai jegoase clipuri cu care BMW a putut sa iasa pe piata.
    0 7
  • Simica
    Unde se depun CV-urile ? :))
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru