BMW lansează gama de accesorii M Performance pentru Seria 5 și M5 facelift: elemente de caroserie din fibră de carbon și noutăți pentru interior

de Cornel Șocariciu
Marti, 28.07.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
BMW introduce o gamă de accesorii M Performance pentru Seria 5, M5 și M5 Competition facelift. Nemții propun o serie de accesorii de caroserie fabricate din fibră de carbon, noutăți pentru interior și un sistem de frânare îmbunătățit.

BMW Seria 5 facelift și M5 facelift au fost prezentate în urmă cu câteva săptămâni. Producătorul german a introdus o serie de modificări estetice, noutăți pentru interior și motorizări îmbunătățite.

Acum, BMW lansează gama de accesorii M Performance pentru Seria 5, M5 și M5 Competition facelift. Nemții propun accesorii restilizate de caroserie, elemente sportive pentru interior, suspensii îmbunătățite și sisteme de frânare mai performante. La fel ca până acum, toate aceste elemente noi au fost dezvoltate de nemți pornind de la experiența acumulată în motorsport.

În partea din față, clienții vor putea comanda un splitter nou, rame restilizate pentru prizele de aer și o grilă cu elemente modificate. Toate aceste accesorii sunt fabricate din fibră de carbon. Tot din fibră de carbon vor fi produse și noile praguri, dar și difuzorul spate. Pe lista noutăților se află o aripă restilizată și elemente speciale pentru terminațiile sistemului de evacuare.

Pachetul pregătit de nemți include și jante noi de 19 sau 20 de inch.

La interior, clienții vor putea opta pentru un volan M Performance (disponibil și cu Alcantara), padele pentru schimbarea treptelor fabricate din fibră de carbon și pedale noi. În cazul versiunilor M5 și M5 Competition facelift, clienții vor putea alege volanul M Performance Pro.

Tot pentru versiunile de performanță, nemții introduc suspensia M Performance Sport (scade garda la sol cu până la 20 de mm) și un sistem de frânare îmbunătățit. În cazul versiunilor echipate cu motoare diesel, clienții vor putea comanda un sistem de evacuare M Performance.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru