BMW confirmă lansarea unui nou model în august: ar putea fi noul Z4

de Cornel Șocariciu
Joi, 26.07.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
BMW a confirmat lansarea unui nou model în cadrul Concursului de Eleganță de la Pebble Beach, eveniment care își deschide porțile la finalul lunii august. Cel mai probabil, nemții pregătesc lansarea viitorului BMW Z4.

În urmă cu doar câteva săptămâni, BMW a publicat primele imagini cu viitorul Z4. Modelul acoperit cu camuflaj era testat pe autodromul Miramas din sudul Franței.

Acum, oficialii producătorului bavarez anunță că vor lansa un nou model în cadrul Concursului de Eleganță de Pebble Beach, eveniment care își deschide porțile la finalul lunii august. "Este suficient să menționăm că viitorul model aduce un plus de emoție în gama BMW", au scris oficialii constructorului german.

Conform unor voci apropiate companiei, modelul pe care nemții îl vor prezenta la Pebble Beach ar urma să fie viitorul Z4. Vă reamintim că în 2017, în cadrul aceluiași eveniment, nemții au prezentat BMW Concept Z4, prototipul care stă la baza noii decapotabile.

Viitorul Z4 va folosi un plafon de tip soft-top și va fi produs în fabrica Magna-Steyr din Graz, Austria. În dreptul motorizărilor, Z4 va miza pe propulsorul pe benzină de 2.0 litri în versiunile de putere de 184, respectiv 252 de cai.

De asemenea, nemții vor oferi și motorizarea de 3.0 litri.

În absența unei versiuni M, cel mai potent Z4 va purta indicativul Z4 M40i. Acesta va beneficia de cei 340 de cai putere oferiți de propulsorul de 3.0 litri. Vocile apropiate companiei spun că aceeași motorizare va fi oferită și într-o variantă de 385 de cai.

Comentarii (3)

  • Ar fi destul de greu sa-l depaseasdca pe actualul...a fost si inca mai este un bmw foarte reusit ....
    4 1
  • prin mahala zvonacii spun ca bmw va desveli seria 3.
    0 1
  • Lasa că Îi cumpără francezii și p.astia să producă ei cărucioare scumpe gen Duster cu care prostesc clienții...
    1 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru