Bentley prezintă ediția specială Continental GT Mulliner Coupe: comenzile încep în octombrie, iar livrările din 2021

de Paul Cosma
Miercuri, 16.09.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Bentley a publicat imagini cu ediția specială Continental GT Mulliner Coupe, ce beneficiază de un interior lucrat manual care include 400.000 de cusături. Comenzile încep în octombrie, iar livrările de anul viitor.

Bentley Continental GT Cabrio a fost prezentat oficial în urmă cu doi ani. Modelul producătorului britanic este disponibil atât cu motorul W12 de de 6.0 litri cu 635 CP, cât și cu propulsorul V8 de 4.0 litri cu 550 de cai putere.

În tot acest timp, producătorul britanic a oferit și o serie de versiuni speciale, toate fiind dezvoltate cu ajutorul diviziei Mulliner.

La începutul acestui an, Bentley a lansat o nouă ediție specială, botezată Continental GT Mulliner Cabrio, pentru ca acum să prezinte imagini și cu noul Continental GT Mulliner Coupe.

Modelul va fi expus în premieră globală în data de 22 septembrie în Marea Britanie, cu ocazia evenimentului Salon Privé.

Potrivit informațiilor oficiale, comenzile pentru Continental GT Mulliner Coupe vor fi deschise în luna octombrie, în timp ce livrările vor începe în primele luni din 2021.

Via Bentley

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru