Bentley introduce opționale noi pentru Bentayga: sistem de evacuare Akrapovic și suport pentru biciclete

de Cornel Șocariciu
Luni, 03.08.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Bentley a introdus patru pachete opționale pentru Bentayga facelift. Pe lista noutăților se află un sistem de evacuare Akrapovič, un suport pentru biciclete sau un portbagaj exterior.

La începutul lunii iunie, Bentley a publicat primele imagini și informații referitoare la Bentayga facelift. SUV-ul constructorul britanic propune o serie de modificări atât la nivel exterior, cât și la interior.

Acum, Bentley introduce o serie opționale noi pentru Bentayga facelift. Mai exact, clienții vor putea opta pentru patru pachete: Exterior, Interior, Touring și Protection.

Pachetul Exterior include un sistem de evacauare semnat de specialiștii de la Akrapovič, iar toate elementele cromate de caroserie sunt înlocuite cu unele negre. Totodată, Bentley introduce o treaptă fixă și carcase din fibră de carbon pentru oglinzile exterioare.

Pachetul Interior va oferi un set de pernițe speciale, un suport pentru picioarele pasagerilor din spate îmbrăcat într-un material textil moale și câteva genți de voiaj.

În cazul pachetului Touring, britanicii introduc soluții noi de depozitare în portbagaj, dar și un suport exterior pentru transportul bicicletelor.

În funcție de preferințele clienților, Bentley poate monta o cutie portbagaj cu o capacitate de până la 320 de litri sau un suport pentru schiuri.

Pachetul Protection include o husă exterioară de protecție, apărători de noroi și covorașe speciale atât pentru interior, cât și pentru portbagaj.

Comentarii (1)

  • Dati ba jos suporturile de biciclete de pe Bentley ca mirositi a oameni normali si-a saracie. Ps Pretul acestei masini e oricum o jicnire la adresa oricarui om cinstit care a muncit si munceste legal iar asta indiferent de veniturile realizate.
    10 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru