Bentley a început producția seriei limitate Continental GT Pikes Peak: cele 15 exemplare au fost deja vândute

de Paul Cosma
Joi, 20.08.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Bentley a demarat producția pentru ediția specială Continental GT Pikes Peak la uzina din Crewe și anunță că toate cele 15 exemplare au fost deja vândute.

În iulie 2019, Bentley Continental GT devenea cel mai rapid model de serie de la Pikes Peak. Pentru a sărbători acel moment, oficialii britanici au lansat anul trecut o ediție specială Continental GT care va fi dezvoltată în doar 15 unități.

Britanicii anunță acum că producția ediției “Pikes Peak” a început, iar livrările către clienți vor începe în septembrie. Așa cum era de așteptat, toate cele 15 exemplare Continental GT au fost vândute.

Pentru exterior, Bentley a pregătit o caroserie vopsită în nuanța specială Radium, un pachet aerodinamic din fibră de carbon și accesorii negre.

Etrierele sunt vopsite în culoarea Acid Green, iar jantele de 22 de inch au fost "încălțate" cu pneuri Pirelli P Zero Colour Edition. Tot la exterior, pe aripile frontale a fost aplicat logo-ul Pikes Peak.

Sub capota modelului britanic se află același motor W12 de 6.0 litri care dezvoltă 635 de cai putere și 900 Nm.

Resursele sunt gestionate de o transmisie automată cu opt trepte și de un sistem de tracțiune integrală.

Accelerația de la 0 la 100 km/h se desfășoară în 3.7 secunde, iar viteza maximă se oprește în dreptul valorii de 333 km/h.

Via Bentley

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru