Autoritățile au finalizat reabilitarea unui nou tronson din autostrada A2 București - Constanța: urmează noi restricții pe alte sectoare

de Daniel Popescu, Foto: Dreamstime.com
Marti, 19.05.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Autoritățile au finalizat reasfaltarea unui tronson de 8 kilometri din cadrul autostrăzii A2 București - Constanța, iar în perioada următoare vor fi impuse retrictii pe un nou tronson de 11 kilometri.

Autoritățile au început în primăvara acestui an un program de reabilitare a autostrăzii A2 București - Constanța, iar până în prezent au finalizat deja reasfaltarea unui tronson cuprins între kilometri 12 și 17.

În această săptămână, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunțat finalizarea reabilitării pentru un al doilea tronson, cuprins între km 111+600 și km 119+800, pe sensul de la Constanța la București.

În etapa următoare a programului de reabilitare va fi reasfaltat tronsonul dintre km 119+800 - 130+800 de pe același sens.

"Circulația rutieră va fi deviată de pe calea 1 (București - Constanța) pe calea 2 (Constanța - București) unde se va circula în ambele sensuri pe sectorul menționat, cu limitarea vitezei de deplasare la 60 km/h în zona devierii, 80 km/h pe restul sectorului de circulație din ambele sensuri și interzicerea depășirii", menționează autoritățile.

Lucrările la acest tronson ar trebui finalizate în 31 mai.

CNAIR a anunțat recent că lucrările de reabilitare vor continua pe tot parcursul verii, cu obiectivul de a fi încheiate în luna noiembrie, ca urmare a faptului că pandemia de coronavirus SARS-CoV-2 va avea ca efect o reducere a traficului în perioada estivală.

Via CNAIR

Comentarii (1)

  • La acest tronson nu se taie panglica?... inaugurarea pasajului de la Bascov a fost întârziată din cauza faptului ca ministrul transporturilor de atunci nu a avut timp sa taie acea panglica...
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru