Audi RS3 Sportback primește un nou pachet de performanță din partea ABT: 470 CP și viteză maximă de 285 km/h

de Cornel Șocariciu
Luni, 15.07.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Tunerul ABT propune un nou pachet de performanță pentru Audi RS3 Sportback. În urma modificărilor, motorul de 2.5 litri oferă 470 de cai putere și 540 Nm.

Casa de tuning ABT Sportsline a pregătit un pachet de performanță pentru Audi RS3 Sportback. În varianta de bază, motorul de 2.5 litri disponibil pe modelul german dezvoltă 400 de cai putere și 480 Nm.

Pachetul de performanță dezvoltat de tunerul german a fost botezat ABT Power și va fi disponibil în două versiuni. Prima dintre acestea crește puterea motorului la 440 CP, în timp ce versiunea de top, ABT Power S, propune 470 de cai putere și 540 Nm. Pentru îmbunătățirea resurselor, casa de tuning a mizat pe sistemul ABT Engine Control, pe un intercooler nou și pe un sistem de evacuare îmbunătățit.

Pentru moment, reprezentanții ABT Sportsline nu oferă detalii despre timpul necesar pentru sprintul de la 0 la 100 km/h, însă anunță că viteza maximă a unui RS3 Sportback echipat cu pachetul ABT Power S ajunge la 285 km/h. Opțional, casa de tuning propune și un set nou de suspensii, dar și un sistem de frânare îmbunătățit.

Acesta nu este cel mai puternic pachet de performanță dezvoltat de ABT pentru RS3 Sportback.

În vara anului trecut, tunerul lansa versiunea ABT Power R cu 500 CP și 580 Nm.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru