Aston Martin testează prototipul DBX prin zăpezile din Suedia: producția de serie a SUV-ului va începe în 2020

de Paul Cosma
Vineri, 08.03.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Aston Martin continuă programul amplu de teste cu prototipul DBX, modelul fiind pus la încercare prin zăpezile din Suedia, în apropiere de Cercul Polar. Producția de serie a SUV-ului Aston Martin DBX va începe în 2020.

Aston Martin a anunțat că primul său SUV va fi lansat oficial în ultimele luni din 2019, în timp ce noua sa fabrică din St Athan este aproape de finalizare și va fi inaugurată în debutul acestui an.

Britanicii au confirmat oficial că DBX va fi numele primului lor SUV, iar testele cu primele prototipuri sub camuflaj au început în Țara Galilor.

Programul de testare s-a mutat acum aproape de Cercul Polar, acolo unde SUV-ul britanic va fi pus la încercare prin zăpezile și pe drumurile înghețate din Suedia.

Echipa Aston Martin Vehicle Dynamics are misiunea să monitorizeze și să evalueze comportamentul lui DBX în condiții extreme pentru ca versiunea finală să se ridice la așteptările constructorului. Totodată, performanțele lui DBX vor fi testate pe autostrăzile Germaniei și circuitul de la Nurburgring.

Potrivit informațiilor oficiale, Aston Martin DBX va intra în producție la St Athan începând cu anul 2020.

Via Aston Martin

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru