Aston Martin DB9 1M, modelul desenat pe Facebook de fanii mărcii

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 27.06.2012
Englezii de la Aston Martin şi-au invitat fanii să aleagă cel mai potrivit design pentru un model nou. În urma votării, cei de la Aston Martin au decorat un DB9 conform preferinţei publicului şi l-au prezentat pe pagina lor.

Aston Martin DB9 1M a fost prezentat astăzi pe pagina de Facebook a mărcii din Gaydon. Motivul din spatele prezentării acestui model este aniversarea a un milion de fani pe pagina oficială a Aston Martin. Modelul a fost decorat de fanii de pe Facebook ai mărcii britanice şi construit la uzina Aston Martin din Gaydon. Ediţia specială a lui DB9 are o vopsea albastră, jante din aliaj de 20 inch, etriere negre şi un interior care îmbină negru (Obsidian Black) cu roşu (Spicy Red).

Ediţia specială a lui DB9 este echipată cu acelaşi tren de propulsie ca modelul pe care este bazat. Vorbim despre un V12 de 6.0 litri, care dezvoltă 476 CP şi 600 Nm. Acest motor îi conferă lui DB9 un timp 0-100 km/h de 4.8 secunde şi o viteză maximă de 306 km/h. Coupe-ul britanic are un consum mediu de 14.6 litri la sută şi emite 345 de grame de CO2 pe kilometru.

Cei de la Aston Martin nu sunt singurii care sărbătoresc în acest mod succesul de pe Facebook, Ferrari şi Mercedes-Benz AMG prezentând clipuri speciale pentru fanii de pe Facebook, în timp ce Porsche a îmbrăcat un model de competiţie cu pozele de profil ale fanilor săi. Aston Martin DB9 a primit un facelift la Salonul Auto de la Paris din 2010.

Modelul a preluat o serie de elemente de design de la Rapide şi elemente mai mari de la DBS, cum ar fi forma barelor de protecţie, spoilerul spate şi pragurile laterale. Facelift-ul lui DB9 a adus şi noi modele de jante din aliaj în gama DB9.

Via | Autoblog.it | AstonMartin

Comentarii (1)

  • Astia, in loc sa scoata un model complet nou, decoreaza Astonuri pe Facebook.
    8 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru