Aston Martin a repornit producția SUV-ului DBX: uzinele britanicilor vor fi redeschise gradual

de Paul Cosma
Joi, 07.05.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Aston Martin a anunțat că SUV-ul DBX a reintrat în producție la uzina din St Athan, în această săptămână. Celelalte uzine vor fi redeschise gradual în perioada următoare.

Prioritățile Aston Martin pe termen scurt sunt repornirea fabricilor și începerea producției SUV-ului DBX, a declarat recent noul președinte executiv Lawrence Stroll, miliardarul canadian care a devenit unul dintre acționarii constructorului britanic.

Planurile încep să prindă contur. Aston Martin a anunțat că uzina din St Athan (Țara Galilor), iar SUV-ul DBX este din nou în producție începând din data de 5 mai.

Constructorul susține că a luat toate măsurile pentru ca angajații să-și desfășoare activitatea în condiții de maximă siguranță din punct de vedere sanitar.

Celelalte centre de producție, inclusiv sediul din Gaydon, vor fi redeschise gradual în perioada următoare.

Aston Martin are o nouă strategie prin care să devină un “Ferrari britanic”, adică să aibă mai puține modele în gamă, dar care să aducă un profit mai mare. Producția britanicilor va fi redusă în acest an, față de cele 5.800 de unități din 2019.

Via Aston Martin

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru