Americanii de la Czinger au lansat un hypercar hibrid cu 1.250 de cai putere: producție limitată la 80 de exemplare și debut la Geneva

de Paul Cosma
Duminica, 23.02.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Compania americană Czinger Vehicles a lansat un hypercar hibrid ce dezvoltă 1.250 de cai putere și promite că poate ajunge de la 0 la 100 km/h în mai puțin de două secunde. Hypercar-ul 21C se bazează pe un propulsor V8 și două motoare electrice, are tracțiune integrală și va fi produs în doar 80 de exemplare. Debutul public va avea loc la Geneva, în martie.

Czinger Vehicles, o companie americană cu sediul în Los Angeles, va fi prezentă la Salonul Auto de la Geneva cu primul său model, un hypercar ce dezvoltă 1.250 de cai putere.

Czinger 21C are un sistem de propulsie hibrid, compus dintr-un propulsor V8 de 2.8 litri și două motoare electrice pe puntea față. Ansamblul hibrid promite o accelerare 0-100 km/h în 1.9 secunde și o viteză maximă de 432 km/h.

Potrivit Czinger, hypercar-ul său cu tracțiune integrală poate atinge 300 km/h în 15 secunde și 400 km/h în 29 de secunde, având o greutate de circa 1.200 de kilograme.

Producția hypercar-ului va fi limitată la doar 80 de exemplare. Fondatorul și CEO-ul companiei, Kevin Czinger, va prezenta brandul și modelul 21C în data de 3 martie, la Salonul Auto de la Geneva.

Via Czinger Vehicles

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru