Alfa Romeo are un nou director general pentru Europa: Arnaud Leclerc a mai lucrat la Honda și grupul PSA

de Paul Cosma
Miercuri, 01.04.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Grupul Fiat-Chrysler a anunțat că Arnaud Leclerc, șeful Alfa Romeo din Marea Britanie, a fost promovat și se va ocupa de operațiunile din Europa, Orientul Mijlociu și Africa. Leclerc a mai lucrat în trecut pentru Honda și grupul PSA.

Alfa Romeo are un nou director general pentru Europa. Arnaud Leclerc îl înlocuiește pe Alberto Cavaggioni, cel din urmă părăsind compania după doar un an de mandat în care vânzările s-au prăbușit.

Leclerc este șeful constructorului în Marea Britanie și a fost promovat în noua funcție, astfel încât se va ocupa de operațiunile Alfa Romeo din Europa, Orientul Mijlociu și Africa, după cum a anunțat grupul Fiat- Chrysler.

Noul director general Alfa Romeo pentru Europa a mai lucrat pentru Honda și în cadrul grupului PSA.

Vânzările constructorului italian au scăzut anul trecut cu 36%, la circa 50.800 de unități. Rezultatul a fost mai slab decât performanța lui Ypsilon, singurul model rămas în gama Lancia și comercializat exclusiv în Italia.

Alfa Romeo a renunțat recent la unele planuri de extindere a gamei, Modele precum Mito și 4C au fost scoase din ofertă, același lucru urmând să se întâmple și cu Giulietta. În schimb, italienii pregătesc lansarea unui nou SUV în 2022 și update-uri pentru Giulia și Stelvio.

Via Alfa Romeo

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru