Academia Titi Aur anunță că partea teoretică a cursului de conducere defensivă se va desfășura online

de Daniel Popescu, Foto: Academia Titi Aur
Marti, 24.03.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Academia Titi Aur a decis ca partea teoretică a cursului de conducere defensivă să aibă loc online, ca urmare a pandemiei de coronavirus. Partea practică va putea fi achiziționată după ieșirea din starea de urgență.

Academia Titi Aur este nevoită să se adapteze pentru prevenirea răspândirii pandemiei de coronavirus SARS-CoV-2.

Astfel, începând din 23 martie, partea teoretică a cursului de conducere defensivă va fi disponibilă online, în două variante care pot fi achiziționate prin intermediul unui card bancar.

Varianta interactivă este o videoconferință de circa 4 ore susținută de Titi Aur în care acesta prezintă partea teoretică a Cursului de Conducere Defensivă Nivelul 1 și răspunde la întrebările participanților.

Prețul acestei versiuni este de 180 de lei, iar participanții vor primi detalii pe e-mail despre programarea la videoconferință.

Există și o variantă non-interactivă, sub forma unui curs înregistrat în care Titi Aur oferă același timp de informații, iar în acest caz prețul este de 100 de lei.

"Trecerea părții teoretice către online era pe lista noastră de obiective de anul trecut și faptul că se întâmplă în sfârșit este doar o confirmare că strategia noastră a fost una bună.

Îi încurajăm pe șoferi, mai ales că au o perioadă de stat acasă, să aleagă înțelept cursurile la care participă și misiunile la care se înhamă", explică Titi Aur, fondatorul academiei care îi poartă numele.

La finalul cursului, participanții completează un formular de feedback și primesc o diplomă care certifică efectuarea sesiunii teoretice a Cursului de Conducere Defensivă Nivelul 1.

Partea practică a cursului se achiziționează separat și se va desfășura la Academia Titi Aur în momentul în care Academia își va putea relua activitatea.

Academia Titi Aur a avut anul trecut o cifră de afaceri de 2 milioane de euro, în creștere cu 10%. Peste 50% din cifra de afaceri a fost reprezentată de veniturile obținute din partea persoanelor juridice pentru angajați, în timp ce segmentul persoanelor fizice a înregistrat o creștere de 17%. De asemenea, segmentul de experiențe pentru persoane fizice a crescut cu 40%.

Via Academia Titi Aur

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru