Un nou trailer pentru jocul WRC 9: imagini în premieră cu Raliul Noii Zeelande

Publicat sâmbătă, 02.05.2020 11:12 de Daniel Popescu

Jocul WRC 9 a primit un nou trailer, iar acesta arată în premieră cum va arăta Raliul Noii Zeelande, una dintre cele trei noi etape introduse în noua ediție. Lansarea jocului va avea loc în luna septembrie.

WRC 9, noua ediție a jocului oficial al Campionatului Mondial de Raliuri, a primit un nou trailer atractiv, la aproape două luni de la publicarea primului trailer.

De data aceasta, clipul video oferă o perspectivă în premieră asupra Raliului Noii Zeelande, una dintre cele trei noi etape din sezonul 2020 al competiției, alături de Kenya și Japonia.

Imaginile publicate acum sugerează o îmbunătățire ușoară a calității la nivelul detaliilor, însă în mare parte fanii vor avea parte de aceeași experiență ca și până acum.

WRC 9 va fi lansat în luna septembrie, iar în faza inițială va fi disponibil pe platformele PlayStation 4, Xbox One și PC înainte de lansarea pentru platformă Nintendo Switch. De asemenea, jocul va fi compatibil și cu viitoarele console PlayStation 5 și Xbox Series X, însă lansările respective vor fi anunțate mai aproape de debutul comercial al consolelor.

În ediția din acest an, jocul oficial al WRC va include și 15 modele istorice din lumea Campionatului Mondial de Raliuri Pentru moment, dezvoltatorii nu au precizat însă care vor fi cele 15 modele istorice.

Via Autoblog