Spectacol în prima etapă de sim racing a competiției Racing League România: peste 11.000 de fani au urmărit cursele de duminică

de Daniel Popescu, Foto: BMW
Luni, 16.03.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Prima etapă a sezonului din competiția de sim racing Racing League România a oferit spectacol pentru cei peste 11.000 de fani care au urmărit cursele pe pagina de Facebook BMW România.

Noul sezon al competiției de sim racing Racing League România a debutat duminică cu primele două curse programate pe circuitul Red Bull Ring din Austria.

Cei peste 80 de piloți aliniați la start au luat parte inițial la calificări, iar diferența dintre pilotul din pole position și cel care a luat startul de pe locul 30 a fost de numai 1.7 secunde.

Prima cursă a fost câștigată de Cristian Berindea cu plecare din pole position, în timp ce Alex Cascatău, Victor Nicolae și Andrei Bechir s-au luptat pentru poziția a doua.

În a doua cursă, care s-a desfășurat după regula grilei inversate pentru primii 10 piloți din prima cursă, Victor Nicolae a obținut victoria după o serie de dueluri cu Bogdan Moldovan și a acumulat 40 de puncte din total de 45 posibile pentru prima etapă.

În total, cele două curse transmise în direct pe pagina de Facebook BMW România au fost urmărite de 11.000 de fani.

Campionatul de sim racing se desfășoară pe platforma Assetto Corsa pe PC, iar sezonul este alcătuit din 10 etape care au loc în fiecare duminică cu începere de la ora 20:30.

De asemenea, toate cursele sunt transmise în direct pe pagina de Facebook BMW România.

Înscrierile în competiție sunt deschise pe tot parcursul sezonului, iar procedura și detaliile sunt disponibile pe forumul Racing League România.

Via BMW România

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru