Skoda lansează o competiție virtuală de raliuri: fanii se vor putea duela cu piloții care au concurat cu modelul Fabia R5

de Cornel Șocariciu
Marti, 21.04.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Skoda lansează o competiție virtuală dedicată atât pasionaților de jocuri video, cât și piloților profesioniști. Evenimentul se numește Skoda eChallenge și se va desfășura pe platforma Dirt Rally 2 în intervalul 22 - 26 aprilie.

În ciuda faptului că toate competițiile majore de motorsport sunt anulate sau amânate, organizatorii, fanii și producătorii au găsit noi metode pentru a  trece peste această perioadă mai puțin plăcută. Astfel, în ultima lună, au fost lansate o serie de competiții virtuale dedicate atât pasionaților de jocuri video, cât și piloților profesioniști.

Skoda este unul dintre producătorii care a decis să lanseze un astfel de proiect. Evenimentul se numește Skoda eChallenge și se va desfășura în intervalul 22 - 26 aprilie.

Competiția se desfășoară pe platforma Dirt Rally 2, jocul video fiind disponibil pe Xbox One, PlayStation 4 și PC, iar pe lista celor înscriși se află și piloți profesioniști care au concurat în raliurile internaționale cu Skoda Fabia R5. Pontus Tidemand, Chris Ingram, Martin Koci și Oliver Solberg sunt doar câțiva dintre piloții care vor participa la evenimentul virtual pregătit de Skoda.

Etapa din Mondialul de Raliuri din Argentina a fost aleasă de Skoda pentru acest eveniment, iar cei care doresc să participe se pot înscrie accesând clubul Skoda eChallenge disponibil pe platforma Dirt Rally 2.

Și în România au fost dezvoltate o serie de campionate și evenimente asemănătoare.

Racing League Romania a ajuns deja la sezonul al cincilea, iar anul acesta, concurenții se duelează pe circuit la volanul modelului BMW M3 E30 DTM. Federația Română de Automobilism Sportiv a pregătit un campionat similar pe circuit, în timp ce Romanian Rally League propune un campionat de raliuri integrat tot cu ajutorul platformei Dirt Rally 2.

Comentarii (1)

  • fan skoda
    Bravo SKODA !

    PS: Foarte frumoasa poza cu o Skoda Fabia R5. Skoda Fabia R5 pe un traseu WRC cu macadam.
    PPS: Praful pe care il face aceasta Fabia R5, si pe care il lasa in spate, ii prafuieste pe cei cu e-masini care nu pot merge mai repede pentru ca le scade autonomia si e-masinile sunt lente.
    PPPS: O masina uimitoare. Skoda a are o cariera excelenta in WRC. Au produs mai multe modele destinate WRC.
    PPPPS: Skoda are modele de oras, de off road family (Skoda produce in general masini de familie),sportive, de WRC...
    Sunt niste modele senzationale, excelente. BRAVO SKODA !!!
    7 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru