Etapa a cincea a Racing League Romania se va desfășura pe Nurburgring: organizatorii pregătesc o cursă virtuală de 60 de minute

de Cornel Șocariciu
Vineri, 10.04.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
A cincea etapă a sezonului Racing League Romania, competiția de sim racing care se desfășoară în această perioadă în țara noastră, va avea loc pe circuitul de la Nurburgring. Concurenții se vor întrece pe o configurație care măsoară 24 de kilometri/tur, iar organizatorii au pregătit o singură manșă de 60 de minute.

Al cincilea sezon al Racing League Romania, campionatul de sim racing care se desfășoară în țara noastră, a pregătit pentru concurenți o etapă cu totul și cu totul specială. A cincea cursă din acest sezon, programată pentru 12 aprilie, va avea loc pe circuitul Nurburgring Nordschleife.

În cele patru etape desfășurate până acum, concurenții pilotau în două manșe a câte 30 de minute, însă pentru cursa de pe Iadul Verde, organizatorii vin cu o propunere nouă: o singură cursă de 60 de minute.

Pentru etapa din acest weekend, concurenții vor rula pe varianta Endurance Cup. Aceasta cuprinde și o porțiune din circuitul modern de Grand Prix, iar mai apoi se vor îndrepta spre bucla nordică, un tur urmând să măsoare 24 de kilometri.

La fel ca până acum, etapa a cincea din cadrul Racing League Romania va fi transmisă în direct pe pagina de Facebook BMW România începând cu orele 20:30. Ulterior, în 14 aprilie, cursa va fi difuzată, în reluare, pe postul de televiziune Telekom Sport 3 începând cu orele 17:00.

Aproape 200 de concurenți s-au înscris pentru a participa la etapa a cincea a Racing League Romania, iar organizatorii au pregătit și două curse surport, fiecare dintre acestea urmând să includă câte 30 de participanți.

Calendarul Racing League Romania 2020

Data Circuit
15 martie Red Bull Ring
22 martie Motor Park România
29 martie Autodromo Enzo e Dino Ferrari di Imola
5 aprilie Norisring
12 aprilie Nurburgring Nordschleife (Endurance Cup)
19 aprilie Virginia International Raceway
26 aprilie Circuit de Spa-Fracorchamps
3 mai Zandvoort
10 mai Kyalami Grand Prix Circuit
17 mai Brands Hatch GP

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru