Opel Combo Life

1.2 Benzina Turbo 110CP Man6
4.0
de Cornel Șocariciu, marţi, 11 septembrie

Aere de SUV

Într-o perioadă în care toată lumea își dorește SUV-uri, există și producători care încă își mai îndreaptă atenția și către segmente care în trecut reușeau să atragă un număr bun de clienți. Iar astăzi, îndreptăm lumina reflectoarelor către utilitara de persoane Opel Combo Life.

Nemții încă mai cred în astfel de modele, iar cu noua generație Combo Life, producătorul din Russelsheim a pregătit un pachet pe care mulți îl vor aprecia. Un design nou și ceva mai atrăgător, mult spațiu pentru toți pasagerii, tehnologii moderne și caracteristici asemănătoare SUV-urilor. Cu alte cuvinte, Combo Life este un MPV cu "aere de SUV" care speră să mai fure din clienții care caută o mașină practică și nu doar un SUV cu ajutorul căruia să iasă în evidență.

 • Kirotractor, marţi, 11.09.2018 15:27

  În fine, un nou test după o lună+ de pauză - ăi încă unul c-o benzinară... Deși bine scris, după mine nu se pune totuși, fiind... neprețuit :-) (fără prețuri mai serios) și implicit fără vreo posibilitate de comparație cu concurența (btw, Dokker-ul TCe 1.2 115 CP accelerează mult mai bine decît cele 12,7 s comunicate pt sprintul de la 0-100, fiind și mai puternic, și mai ușor ca Peugeopelul; ce-i drept, consumă mai mult.) De acord în schimb că designul e f. modest la Combo, ba-i chiar în regres pe toate segmentele Opel de cînd cu preluarea de către PSA - New Insignia included, din păcate.

 • cornel.socariciu, marţi, 11.09.2018 15:49

  @kirotractor În scurt timp vom afla și prețurile lui Opel Combo Life și finalizăm atunci :) Da, ai dreptate în ceea ce privește Dacia Dokker 1.2 TCe, doar că în acest moment versiunea nu este disponibilă în configuratorul Dacia. :)

 • ANV, marţi, 11.09.2018 16:33

  @cornel.socariciu De parca Opel Combo Life este disponibil in configuratorul Opel...

 • SIMPLE MINDS, marţi, 11.09.2018 18:14

  Sunt unele *constructii* a caror ultim si implicit singur alibi este: *frumusetea vine din interior* .Daca *creatia* de mai sus e una dintre ele inseamna ca afirmatia mea a aparut in locul oportun.:-)) P.S. Achtung Tavares, linia Maginot a esteticului de aceasta data se afla chiar in departamentul de design Opel ! Sper sa nu fie nevoie sa cautam un *nou* Petain al PSA !;-)

 • e-manuela, marţi, 11.09.2018 18:55

  Buna! Nenea, sa fim serioși, nu înseamnă ca daca nu va place voua, mașina nu e reușită. Da' ce voi sunteti Deținătorii absoluti ai adevărului? Voi de cand nu v-ati mai uitat in oglinda?....

 • Zorba, marţi, 11.09.2018 21:58

  @Kirotractor: New Insignia a fost conceput pe cand PSA era departe de Opel....

 • pipo, joi, 20.09.2018 17:06

  @AM : uite ca-i bine sa va mai urmaresc si pe la TV. Bogdan a amintit acolo de un detaliu suparator la acest model pe care nu-l regasesc aici. Si anume ca pedalele sunt prea apropiate intre ele. Eu personal am mai intalnit la unele masini acest detaliu si-l consider extrem de deranjant si important. Cand apesi pe frana brusc risti de cele mai multe ori sa apesi concomitent si pe acceleratie ceea ce nu e deloc ok si e si derutant . De cate ori testez vreo masina eu ma uit la acest detaliu.