Zvonuri: viitoarea generație Ford Focus RS debutează în 2020 cu un sistem micro-hibrid și 400 CP sub capotă

de Cornel Șocariciu
Miercuri, 28.02.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ford pregătește lansarea noii generații Focus. Modelul va fi prezentat în luna aprilie, urmând ca varianta RS să fie gata în 2020. Surse apropiate companiei spun că Focus RS va primi un sistem micro-hibrid și va produce 400 de cai putere.

La începutul anului, Ford a publicat programul lansărilor pentru Europa. În cadrul Salonului Auto de la Geneva, producătorul american va lansa Edge facelift și Ka+ facelift, în timp ce noua generație Ford Focus va fi prezentată în luna aprilie.

Informațiile apărute la nivel internațional spun că viitorul Ford Focus va avea un ampatament mai mare cu 5 centimetri, iar masa totală va fi mai mică cu 50 de kilograme comparativ cu actuala versiune. Interiorul va prelua o serie de elemente de pe actuala generație Ford Fiesta.

Aceleași surse spun că varianta ST va debuta în cadrul Salonului Auto de la Paris din această toamnă. Sub capota lui Focus ST se va afla același motor de 2.0 litri, însă puterea ar urma să crească până la 280-290 de cai.

Fanii versiunii RS vor avea de așteptat până în 2020. Surse apropiate companiei spun că noua generație Focus RS va miza pe același motor de 2.3 litri, dar și pe un sistem micro-hibrid la 48V. În total, viitoarea generație Ford Focus RS ar urma să producă 400 de cai putere.

Cel mai puternic Ford Focus RS din actuala generație oferă 370 de cai putere și 510 Nm.

Acesta poartă denumirea de Heritage Edition și va fi produs în doar 50 de exemplare.

Via | Autointernationaal

Comentarii (2)

  • someone
    sa speram ca pana atunci ford va rezolva problemele motorului de 2.3, probleme de care sufera acut actuala generatie RS.
    7 0
  • @someone
    Nu ca ar avea multa treaba ..doar 3% din RS-uri produse au aceasta problema ....So ..Piece of cake ;) !
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru