Zvonuri: noua generație Land Rover Defender debutează la finalul lui 2018

de Cornel Șocariciu
Vineri, 15.12.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Conform unor apropiați Land Rover, noua generație Defender va fi prezentată la finalul lui 2018. Vânzările modelului britanic vor demara în 2019.

Land Rover Defender este unul dintre acele modele care a scris istorie pentru o perioadă îndelungată. Iar din 2018 vom vedea o nouă generație a lui Defender. Conform unor surse apropiate companiei, noul Defender va fi prezentat anul viitor, urmând ca vânzările să demareze în 2019.

Viitoarea generație Land Rover Defender va miza pe o versiune derivată a platformei noului Discovery, iar motorizările vor fi preluate din familia Ingenium.

Din punct de vedere estetic, noul Defender promite un plafon plat cu o zonă frontală pătrățoasă, dar vor exista și o serie de elemente de caroserie rotunjite, gândite special pentru a atrage și publicul tânăr. În același timp, britanicii își doresc ca noul Defender să atragă anual 100.000 de comenzi.

Potrivit unor informații anterioare, noul Defender va oferi performanțe excelente în off-road, dar va primi și tehnologii de ultimă generație. Oficialii constructorului britanic vor ca tinerii să vadă în noul Defender o mașină care poate fi utilizată în fiecare zi, nu doar un vehicul gândit pentru ieșirile de la finalul săptămânii.

Via | Motor1

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru