Zvonuri despre viitorul M3: sedanul german va avea tracțiune integrală și sistem micro-hibrid

de Cornel Șocariciu
Miercuri, 15.11.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
O serie de voci din industrie spun că viitoarea generație BMW M3 va avea 500 de cai putere, un sistem de tracțiune integrală și un sistem micro-hibrid bazat pe un pachet electric de 48 V.

BMW pregătește lansarea noii generații Seria 3. Modelul ar urma să fie prezentat în cursul anului viitor. În 2019, nemții vor lansa versiunea break, iar în 2020 vom face cunoștință și cu noile Seria 4 Coupe și Seria 4 Cabrio.

Noua generație Seria 3 o să dea naștere, așa cum ne-am obișnuit, și unui nou M3. Conform primelor informații apărute, sedanul de performanță va miza în continuare pe motorul de 3.0 litri pe care îl știm de pe actuala generație. În schimb, zvonurile spun că puterea va crește până la 500 de cai, valoare disponibilă în prezent pe versiunea M4 GTS. Tot de pe aceasta variantă va fi preluat și sistemul de injecție cu apă.

Aceleași surse spun că viitoarea generație BMW M3 o să fie disponibilă, opțional, cu un sistem de tracțiune integrală. Transmisia va fi una automată cu opt rapoarte, dar puriștii vor putea opta și pentru o cutie manuală. Aceasta din urmă va fi disponibilă doar pe varianta cu propulsie.

Zvonurile spun că noul M3 o să fie ceva mai prietenos cu mediul și o să integreze un sistem micro-hiibrid bazat pe un pachet electric de 48 V.

Via | Motor1

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru