Young Creative Chevrolet 2012: Câştigătorii etapei din România

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 01.06.2012
Ediţia 2012 a concursului de arte aplicate "Young Creative Chevrolet" şi-a ales câştigătorii etapei naţionale. Trei studenţi îşi vor reprezenta ţara în faţa juriului european al YCC 2012, câştigătorul final urmând să fie anunţat în a doua parte a anului.

Chevrolet a anunţat câştigătorii etapei naţionale a concursului Young Creative Chevrolet 2012. Concursul de arte aplicate le este destinat studenţilor şi are cinci discipline – arte vizuale, design vestimentar, fotografie, muzică şi video. Studenţii au ocazia de a câştiga premii în bani şi au şansa de a fi promovaţi de Chevrolet în viitoarea lor carieră, pe lângă prestigiul câştigării unei competiţii paneuropene. În cazul ediţiei 2012 a Young Creative Chevrolet, etapa locală, primele trei poziţii au fost premiate astfel: 1.200 euro pentru locul 1, 800 de euro pentru locul al doilea şi 500 de euro pentru locul al treilea. Ediţia 2012 a Young Creative Chevrolet are câte 3 câştigători pentru disciplinele – design vestimentar, arte vizuale şi video.

Juriul etapei naţionale Young Creative Chevrolet 2012 a fost format din Wilhelmina Arz, Loreta Isac, Cristian Lupşa, Alin Gălăţescu, Hypno, Noper, Leonard Nica şi Florentina Stoica. În cadrul categoriei design vestimentar, creatoarea de modă Wilhelmina Arz a înmânat diplomele celor trei câştigători.

Câştigătorii de la categoria arte vizuale şi-au primit diplomele de la Alin Gălăţescu, critic de modă, în timp ce primii trei clasaţi la categoria video au primit diplomele de la Cătălin Manta, Country Manager Chevrolet România. La categoria fotografie, nu a fost acordat niciun premiu în cadrul fazei naţionale a Young Creative Chevrolet 2012.

Câştigătorii locurilor 1 la fiecare din cele trei discipline vor intra în finala YCC europeană. Lucrările finale vor fi evaluate de juriul european al YCC 2012, format din personalităţi de seamă din domeniul artelor şi industriilor creative. Câştigătorii concursului european YCC 2012 vor fi premiaţi în cadrul ceremoniei care va avea loc în a doua parte a anului.

Câştigătorii concursului Young Creative Chevrolet 2012 – etapa naţională:
 

Arte Vizuale

Loc Nume   Universitate
1  Ionica Bădoi Universitatea de Arte şi Design din Cluj
2 Iustin Baltă Universitatea Ovidius din Constanţa
3 Timea Bellevari   Universitatea de Arte şi Design din Cluj

 

Design Vestimentar

Loc Nume Universitate
1 Ioana Davidoaie Universitatea de Arte şi Design din Cluj
2 Lana Dumitru UNARTE Bucureşti
3 Lorincz Aitai Universitatea de Arte şi Design din Cluj

 

  Video

 Loc Nume  Universitate
1 Andra Berilă şi Lavinia Gedo Universitatea Media din Bucureşti
2 Alin Sterian Universitatea de Arte şi Design din Cluj
3 Costinel Rusu Universitatea Hyperion


Via | Chevrolet

Foto | Ciprian Mihai

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru