Volvo, vânzări în creștere pe cea mai mare piață din lume: modelele XC60 și S90 au fost cele mai căutate

de Paul Cosma
Marti, 07.08.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Volvo a anunțat că vânzările sale din China au crescut cu 17% în primele 7 luni ale anului, performanța fiind realizată cu ajutorul unor modele produse local, respectiv XC60 și S90.

Volvo continuă să performeze pe cea mai mare piață auto din lume, datorită faptului că unele dintre modelele sale sunt produse și în China.

Pe primele 7 luni din 2018, Volvo a avut vânzări de circa 71.000 de unități în China, creșterea fiind de 17% față de aceeași perioadă de anul trecut. Performanța a fost realizată cu ajutorul versiunilor XC60 și S90 produse în China, acestea fiind cele mai căutate de către clienți.

Pe lângă XC60 și S90, Volvo mai produce în China și versiunile S60 dedicate pieței din Asia. Totodată, constructorul suedez a anunțat începerea importurilor pentru SUV-ul XC40, care va fi asamblat și în China începând din 2019.

China este una dintre cele mai importante piețe pentru Volvo, fiind și “casa” proprietarilor săi de la Geely. Tot din 2019, Volvo va începe să producă în China și primele unități ale brandului său Polestar.

Via Automotive News

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru