Volvo introduce un nou update software: versiunile cu tracțiune integrală vor beneficia de un cuplu mai puternic pe puntea spate

de Daniel Popescu
Joi, 16.08.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Modelele Volvo cu tracțiune integrală vor primi un update software prin care cuplul furnizat către puntea spate va fi mai mare, pentru a îmbunătăți dinamică.

Polestar, brandul de performanță al celor de la Volvo, a dezvoltat un pachet software care va îmbunătăți comportamentul modelelor dezvoltate de producătorul suedez.

Update-ul mărește cantitatea și frecvența cuplului distribuit către pneurile de pe puntea spate, ceea ce oferă o direcție mai precisă, un control mai bun în viraje și tracțiune îmbunătățită la plecarea de pe loc.

Pentru a utiliza pachetul, șoferul trebuie să selecteze modul Dynamic sau să dezactiveze sistemul Electronic Stability Control.

"Întotdeauna optimizăm experiența de condus pentru modelele Volvo, iar acest update face condusul mai plăcut și mai dinamic", explică Henrik Green, vicepreședinte senior al departamentului de cercetare și dezvoltare al Volvo.

Pachetul va fi disponibil doar pe versiunile cu tracțiune integrală ale modelului din seriile 90 și 60, precum și pe noul SUV XC40. De asemenea, pachetul este disponibil doar pentru versiunile cu motoare diesel și pe benzină, în contextul în care versiunile plug-in hybrid beneficiază deja de un sistem Electric Rear Axle Drive (ERAD) care utilizează întreaga putere doar pe pneurile de pe puntea spate.

Noul pachet software este disponibil începând din luna august.

Via Volvo

Comentarii (2)

  • Arogantul
    ok, modelele din familia 90 e clar care sunt, dar despre ce modele vb din familia 60, doar astea noi facute pe platforma SPA, sau si cele mai vechi de 2017, ca pana in 2017 nu existau SPA-uri in familia 60.
    3 1
  • "cu un update de soft", asta e noua era a automobilelor.
    Dupa ce Tesla a imbunatatit franarea cu un update de soft, acum volvo anunta ca modifica distributia cuplului cu un update de soft.
    In curand cred ca astia o sa indrepte si tabla dupa accident tot cu un update de soft, sau cu un patch software.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru