Volkswagen vrea reducerea substanțială a cheltuielilor: nemții caută să economisească 2.6 miliarde de dolari cu o producție mai eficientă

de Paul Cosma
Vineri, 28.09.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Volkswagen are un plan pentru reducerea drastică a cheltuielilor, astfel încât să economisească 2.6 miliarde de euro până în 2025. Oficialii companiei spun că acest lucru va fi posibil printr-o producție “mai rapidă, mai flexibilă și mai eficientă.”

Volkswagen pregătește proiectul “Transform Together”, noua sa strategie privind producția și măsurile ce vor fi luate pentru o activitate mai eficientă.

Noua strategie este parte din viziunea grupului Volkswagen, care vrea să mărească productivitatea la toate fabricile sale din Germania, cu 25% până în 2020.

De asemenea, nemții vor să economisească 2.6 mliarde de euro până în 2025, conform unui anunț al managerului de producție Andreas Tostmann.

“Fabricile trebuie să devină mai rapide, mai flexibile și mai eficiente,” a explicat oficialul german. Potrivit acestuia, productivitatea ar urma să aibă o creștere de 30% în cel mult 7 ani.

Totodată, Volkswagen plănuiește să reducă investițiile cu 1.5 miliarde de euro prin refolosirea unor echipamente existente și o “standardizare a proceselor”.

Via Automotive News

 

Comentarii (3)

  • Anonim
    Productie eficienta = reduceri de costuri = masini mai proaste !
    15 2
  • oare incep cu folosirea aceleasi sigle pentru toate marcile din portofoliu?
    15 2
  • vw s-a apucat de facut carnati
    Cineva care a anticipat aceste timpuri moderne :
    https://youtu.be/HPSK4zZtzLI
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru