Volkswagen vrea productivitate mai mare la toate fabricile din Germania: creștere de 25% la fiecare uzină, până în 2020

de Paul Cosma
Vineri, 17.08.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Volkswagen vrea să mărească productivitatea la fiecare fabrică din Germania, cu 25% până în 2020, potrivit unui anunț oficial al grupului german. Nemții spun că aceste eforturi sunt necesare în cursa pentru a rămâne competitivi, “în special după anul 2020”.

Până la sfârșitul lunii septembrie, Volkswagen va prezenta proiectul “Transform Together”, noua sa strategie privind producția și măsurile ce vor fi luate pentru o activitate mai eficientă.

Noua strategie este parte din viziunea grupului Volkswagen, care vrea să mărească productivitatea la toate fabricile sale din Germania, cu 25% până în 2020.

În consecință, uzina din Wolfsburg (cea mai importantă) ar urma să atingă un volum de un milion de unități pe an.

“Vrem să mărim productivitatea cu 25% la toate uzinele din Germania până în 2020. Sunt necesare eforturi pentru ca Volkswagen să rămână competitiv, în special după 2020,” au transmis oficialii germani.

Conform noului plan al nemților, producția modelului Golf va fi făcută exclusiv la Wolfsburg, acolo unde urmează să fie construit în curând și Seat Tarraco.

Via Volkswagen

 

Comentarii (5)

  • Adica muncitorii de rand sa lucreze mai mult pe aceeasi bani sa puteti sa va recuperati banii de amenzi mai repede?Interesant.
    16 4
  • Astia nu mai stiu de ei, Seat producea pentru Audi modelul Q5 sau Q3 nu mai tin minte exact stirea, VW produce Seat Tarraco, si Skoda Superb (parca era o alta stire si pe tema asta, ca Superb a furat din clientii Passat si surplusul va fi construit de VW)
    3 3
  • vw s-a apucat de facut carnati
    @ 3:01
    E cererea mai mare acum dupa ce s-a aflat ca una platesti si altceva primesti. ,,Stii ce spun,,.
    10 5
  • Anonim
    Piata este dictata de cerere si oferta de cand lumea este asa in economia capitalista indiferent de cat va convine sau nu la unii !
    2 4
  • @Anonim
    Asa e, totusi fara sa existe apa, aerul si fraierul nu creste ,,economia capitalista,,.
    3 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru