Volkswagen va prezenta conceptul unui pick-up în 6 noiembrie: are tracțiune integrală și este mai mic decât Amarok

de Daniel Popescu
Miercuri, 31.10.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Volkswagen va prezenta în 6 noiembrie conceptul unui pick-up cu tracțiune integrală și dimensiuni mai mici decât Amarok care va primi o versiune de serie ce va fi disponibilă inițial în Brazilia.

Volkswagen a anunțat miercuri că pregătește lansarea unui concept de pick-up cu ocazia Salonului Auto de la Sao Paulo.

Constructorul german va prezenta în 6 noiembrie conceptul unui pick-up dezvoltat pe platforma MQB a Grupului Volkswagen, similară cu cea folosită de SUV-ul compact Tiguan. Pentru moment, Volkswagen a publicat doar un teaser care scoate în evidență spatele și partea laterală a noului vehicul, însă menționează că dimensiunile sale vor fi mai mici decât cele ale lui Amarok.

Din punct de vedere tehnic, conceptul este echipat cu tracțiune integrală, însă producătorul nu oferă amănunte despre sistemul de propulsie. În schimb, germanii afirmă că noul pick-up, va fi decât mediului urban și va integra la interior numeroase tehnologii digitale.

Conceptul va fi urmat "într-un viitor rezonabil" de o versiune de serie care va fi comercializată inițial pe piața din Brazilia. Aceasta ar putea intra în concurență directă cu Renault Duster Oroch, un pick-up disponibil pe principalele piețe din America de Sud.

Cu toate acestea, Volkswagen menționează că modelul va fi potrivit și pentru alte piețe, fără să explice concret dacă va fi disponibil și pe piața europeană. Pentru moment, Volkswagen nu a anunțat încă numele conceptului.

Via Volkswagen

Comentarii (3)

  • Edikkk
    Originile lui Land Rover sunt de fapt maşinile ȚĂRANILOR BRITANICI (absolut nicio ofensă!! este realitatea) care aveau nevoie de maşini de acest gen să ajungă în zonele agricole şi unde aveau fermele de animale.

    Uşor uşor ajunse, în Londra, când veneau ţăranii cu produsele, unii bogaţi şi le-au dorit pentru că erau mari şi înalte, etc

    Şi de aici s-au umplut oraşele de maşini de 2 tone care să care un singur pasager de 100kg maxim şi eventual un căţeluş de poşetă.

    Mda.
    2 4
  • Edikkk
    Urmează nebunia în UE a lui Ford F150 din SUA!

    Adică tancuri în oraş.
    2 2
  • "Americanii si britanicii sunt de vina."
    "Nemtii e destepti."
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru