Volkswagen va oferi acces gratuit la serviciul Apple Music: până la 6 luni de muzică nelimitată la achiziționarea unei mașini noi

de Daniel Popescu
Miercuri, 07.03.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Fiecare cumpărător al unei mașini noi Volkswagen cu suport CarPlay va putea accesa gratuit colecția de muzică de pe Apple Music pentru o perioadă de până la 6 luni.

Constructorii auto încep să inițieze diverse colaborări cu companii de tehnologie pentru a oferi o gamă de servicii cât mai completă pentru noile generații. Ultimul exemplu în acest sens este oferit de Volkswagen, care a anunțat în această săptămână semnarea unui parteneriat cu Apple prin care va oferi acces gratuit la serviciul Apple Music.

Parteneriatul va începe oficial în luna mai și va oferi acces la cele circa 45 de milioane de piese disponibile pe Apple Music, însă pentru o perioadă limitată de timp. Astfel, clienții care vor cumpăra o mașină nouă Volkswagen cu suport pentru CarPlay vor primi acces gratuit la Apple Music pentru o perioadă de 6 luni. În cazul în care cumpărătorul mașinii este deja abonat la serviciu, durata perioadei gratuite va fi de numai 3 luni.

În România, serviciul un abonament Individual la Apple Music, cu acces pentru o singură persoană, costa 20 de lei/lună.

Până acum, astfel de oferte erau întâlnite în special în rândul producătorilor de smartphone-uri, printre care și Samsung, care oferă în prezent 3 luni de acces gratuit la Google Play Music, serviciul concurent oferit de Google.

Via Just Auto

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru