Volkswagen Touareg, preparat de ABT: 330 CP și jante de 22 de inch pentru SUV-ul german

de Cornel Șocariciu
Vineri, 14.12.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Casa de tuning ABT Sportsline a pregătit un pachet de performanță pentru Volkswagen Touareg. SUV-ul producătorului german oferă acum 330 CP și 650 Nm mulțumită modificărilor aduse motorului V6 diesel de 3.0 litri.

Casa de tuning ABT Sportsline a pregătit o mulțime de noutăți pentru acest final de an. În urmă cu doar o săptămână, nemții au prezentat un kit complet pentru Audi Q5.

Acum, ABT Sportsline propune un pachet de performanță pentru Volkswagen Touareg. Tunerul german a optat pentru îmbunătățirea performanțelor oferite de varianta de top a motorului V6 de 3.0 litri.

Standard, unitatea diesel oferă 286 de cai putere și 600 Nm, dar cu ajutorul pachetului dezvoltat de ABT, motorul generează 330 de cai putere și 650 Nm. Pentru moment, tunerul german nu a anunțat valorile obținute de noua versiune pentru sprintul 0-100 km/h sau pentru viteza maximă. Pe fișa tehnică, producătorul din Wolfsburg a trecut 6.1 secunde pentru repriza 0-100 km/h și o viteză maximă de 235 km/h.

Standard, noul Volkswagen Touareg este oferit cu un set de jante de 19 inch, dar cei care trec pragul tunerului ABT Sportsline pot alege jante cu dimensiuni cuprinse între 20 și 22 de inch.

Comentarii (2)

  • 22 inch: ca sa fii sigur ca simti toate denivelarile.
    9 1
  • Tot pe afumatoare?Editie de Craciun pentru slanina si carnati...cu fum nobil E6...
    5 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru