Volkswagen Tiguan ar putea primi o versiune coupe: mici modificări de design și preț mai mare

de Daniel Popescu
Miercuri, 02.05.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Volkswagen intenționează să lanseze o versiune coupe pentru SUV-ul Tiguan care să primească mici modificări de design și să coste cu circa 1500 de euro mai mult decât versiunea clasică, potrivit unor informații neoficiale.

Volkswagen a lansat o amplă ofensivă de extindere a gamei cu numeroase versiuni pentru modele consacrate, iar printre acestea se numără și Tiguan. SUV-ul tradițional a primit deja o versiune Allspace cu 7 locuri, iar presa internațională vorbește de mai mult timp de paritia unei versiuni de performanță Tiguan R.

Iată că publicația franceză L'Automobile Magazine susține acum posibilitatea apariției unei versiuni coupe, care ar putea să primească chiar numele Tiguan Coupe. Sursa citată afirmă că noua versiune ar urma să beneficieze de o serie de modificări minore din punct de vedere al designului, inclusiv în privința suprafețelor laterale, pentru a oferi senzația unui dinamism mai accentuat.

În plus, înălțimea acestei versiuni ar urma să fie mai mică, astfel că spațiul disponibil la interior va fi mai mic, în special pentru pasagerii din spate. Noutățile de design ar urma să fie inspirate din conceptul CrossBlue dezvăluit în 2015 și care au ajuns deja pe noul Volkswagen Atlas Cross Sport, un SUV cu dimensiuni mai mari dezvoltat pentru piața americană.

Noua versiune coupe pentru Tiguan ar urma să fie prezentată oficial în a doua parte a acestui an înainte de lansarea pe piața din 2019, iar prețul de pornire ar putea fi cu circa 1500 de euro mai mare decât în cazul versiunii standard.

Via L'Automobile Magazine

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru