Volkswagen spune că T-Cross nu va avea versiune hibridă: “Costurile ar fi la fel de mari ca la dezvoltarea unui model 100% electric”

de Paul Cosma
Marti, 18.12.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Volkswagen T-Cross nu va primi o versiune hibridă din cauza costurilor prea mari cu dezvoltarea, potrivit unui reprezentant al producătorului german.

Noul Volkswagen T-Crosscel mai mic SUV din gama constructorului german, a fost prezentat oficial la finalul lunii octombrie. Modelul producătorului german va fi produs la uzina din Navarra, Spania, dar și în fabricile din America de Sud și China.

Ultimele informații despre T-Cross arată că SUV-ul nu va beneficia de o versiune hibridă plug-in deoarece acest proiect “nu are sens din punct de vedere financiar”, potrivit lui Andreas Krüger, unul dintre directorii VW, citat de presa britanică.

“Dezvoltarea unei versiuni PHEV pentru T-Cross ar costa la fel de mult precum dezvoltarea unui model 100% electric pe platforma MEB,” a subliniat Krüger.

Noul T-Cross a fost expus în noul Volkswagen Concept Store deschis în cadrul centrului comercial Plaza România. Odată cu acest eveniment, Volkswagen a deschis și lista de precomenzi.

În primă fază, nemții au venit cu o ofertă de lansare disponibilă exclusiv online. Volkswagen pune la dispoziție 100 de unități T-Cross 1st Edition Style.

Prețul de pornire pentru această versiune este de 19.823 de euro cu TVA, iar rezervarea se face prin achitarea unui avans de 500 de euro prin intemediul unei platforme online.

Via Autocar

Comentarii (4)

  • e clara treaba, chiar ca este platit de VW acest site. Este a n-spea stire despre aceasta masina in ultimele 10 zile … se pare ca nu prea are cautare caruta asta si trebuie promovata super oferta.
    12 2
  • Automarket nu este plătit de VW, dar le place să posteze multe știri cu VW, poate și pentru că reprezentanții celorlalte mărci nu ies toată ziua să declare lucruri inutile câteodată, iar AM le preia :).
    8 2
  • Fara alehas
    Stau foarte bine la capitolul reclama broastele astea nemtesti.
    9 1
  • kim_vl
    Inca o data reamintesc ceea ce AM omite sa spuna, iar VW scrie undeva mic, in josul ofertei:
    La fel ca si in cazul ofertei de lansare a noului Touareg, acest pret e valabil doar prin "finanțarea oferită de Porsche Finance Group". Adica pretul nu e valabil daca te duci la ei cu cash-ul ci trebuie sa te imprumuti tot la ei. Deci, daca nu te bagi la leasing-ul lor, pretul masinii este de aprox. 22600 Euro.
    Cu alte cuvinte, ce iei pe mere (asa zisele Bonus financiar si Avantaj First Edition) dai pe pere (dobanda leasing).
    Think about !
    10 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru