Volkswagen prezintă noul Grand California: camper van-ul oferă spațiu pentru toată familia și dotări moderne pentru iubitorii de vacanțe pe roți

de Cornel Șocariciu
Vineri, 10.08.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
În cadrul Salonului de rulote și camper van-uri de la Dusseldorf, Volkswagen va prezenta noul Grand California. Autorulota producătorului german are la bază platforma lui Crafter, promite spațiu pentru toată familia și dotări de top.

Volkswagen a publicat primele imagini și detalii referitoare la noul Grand California. Modelul constructorului german va fi expus în premieră în cadrul Salonului de rulote și camper van-uri de la Dusseldorf, eveniment care își deschide porțile în 24 august.

Lansat în 1988, camper van-ul California a fost comercializat în peste 160.000 de unități, iar cu noul Grand California, nemții speră să atragă și mai mulți clienți pasionați de "vacanțele pe roți". Noul vehicul propus de nemți are 6 metri, folosește platforma lui Crafter și va fi disponibil începând cu prima parte a anului viitor.

În zona de living, Volkswagen a pregătit un pat dublu, iar standard, clienții vor primi o bucătărie echipată complet și o baie spațioasă (840x800 mm). Standard, Grand California oferă un racord exterior pentru duș, ferestre cu deschidere automată, scaune rotative în față și o masă suficient de mare pentru a găzdui patru persoane. În bucătărie, clienții vor găsi un frigider de 70 de litri, un aragaz, o chiuvetă, compartimente de depozitare și o serie de rafturi și sertare.

Volkswagen Grand California poate transporta până la 110 litri de apă, iar opțional, clienții pot alege o unitate suplimentară de aer condiționat, o copertină, un suport pentru biciclete și o masă de camping.

Tot opțional este disponibil și un pat supraetajat pentru cei mici.

Volkswagen oferă pe noul camper van un sistem de infotainment de ultimă generație, și sisteme de siguranță moderne (Front Assist cu funcția City Emergency Braking, Lane Assist, Blind Spot Monitor, Rear Traffic Alert, Park Assist și cruise control adaptiv).

Pentru moment, nemții nu au anunțat gama de motorizări, dar suntem convinși că noul Grand California va prelua unitățile diesel din gama Crafter. Sistemul de tracțiune integrală 4Motion va fi și el disponibil.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru