Volkswagen anunță noi recorduri de livrări: peste 4 milioane de mașini au ajuns la clienți după primele 8 luni și creștere de 12% în Europa

de Paul Cosma
Miercuri, 12.09.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Volkswagen a anunțat că a livrat un nivel record de peste 4.1 milioane de mașini către clienții din toată lumea, marcând o creștere de 6.2% pentru perioada ianuarie-august. Nemții spun că livrările vor fi încetinite în septembrie și octombrie din cauza introducerii standardului WLTP, dar se arată încrezători că finalul de an va fi unul puternic.

Volkswagen continuă să stabilească noi recorduri în materie de livrări odată cu anunțarea rezultatelor pentru primele 8 luni din acest an. Potrivit oficialilor companiei, brandul german a livrat 4.13 milioane de mașini de la începutul lui 2018 și până la sfârșitul lunii august, în creștere cu 6.2% față de perioada similară din 2017.

“Luna august a fost una consistentă pentru noi în mai multe piețe. Am avut recorduri de livrări pentru august și perioada ianuarie-august. Vom livra mai puține mașini în Europa în septembrie din cauza introducerii standardului de emisii WLTP. Și în octombrie vom avea un start mai slab, dar ne așteptăm la o performanță consistentă pentru noiembrie și decembrie,” a explicat un oficial Volkswagen.

La nivel european, Volkswagen a livrat 1.2 milioane de mașini în Europa după primele 8 luni, în creștere cu 12.6% față de anul trecut în aceeași perioadă.

Ca de obicei, regiunea Asia-Pacific este cea mai importantă pentru brandul german datorită Chinei, acolo unde au fost livrate aproape 2 milioane de vehicule în intervalul ianuarie-august.

Livrările VW au fost în creștere în mai toate regiunile, cu excepția scăderii de 1.9% din America de Nord.

Via Volkswagen

 

Comentarii (4)

  • SIMPLE MINDS
    *Gott mit uns* dar parca un pic mai mult cu voi.Parca.... ;-)). Sunt constient de faptul ca lumea auto reprezinta in ziua de azi un razboi dar oare pentru VAG Conventia de la Geneva nu mai e valabila ? :-))
    5 2
  • Rudolf D.
    Mda, ce chestie! Astia cresc si cand au probleme cu productia?
    Probabil cativa comentatori se vor zgaria pe ochi.
    Dar nu e cazul.Trebuie sa stam cu ochii pe VAG sa nu mai faca prostii.
    3 1
  • Via Volkswagen : Baga bani !, da-ne bani ! Oooo ! (Refren)....
    2 0
  • Edikkk
    Cine îi mai crede pe VW ???

    Creşterea din Europa de unde vine?

    Doar din Germania, mda...
    2 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru