Viziune pentru viitor: Lamborghini va prezenta conceptul unui supercar hibrid

de Petre Barac
Sambata, 04.11.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lamborghini va prezenta săptămâna viitoare conceptul unui supercar hibrid, care a fost dezvoltat în parteneriat cu Massachusetts Institute of Technology.

Ziua de luni se anunță una foarte interesantă pentru constructorul italian din Sant’Agata Bolognese. Lamborghini a publicat pe contul său de Instagram un teaser al unui concept de supercar hibrid.

Italienii spun că mașina care va fi prezentată exact la începutul săptămânii următoare a fost dezvoltată împreună cu cercetătorii americani de la Massachusetts Institute of Technology.

Lamborghini anunțase în trecut că va lucra cu MIT la “viitoarele supercar-uri ale mileniului trei”, iar acum au prezentat pe Instagram ceea ce ei numesc “viziunea pentru supercar-ul viitorului”.

Există speculații cum că Lamborghini și MIT au lucrat la un Huracan hibrid pentru următoarea generație a modelului italian, o mașină care ar urma să apară pe piață în 5 ani.

Via Autocar

 

Comentarii (1)

  • meh, in 5 ani poate fi ajuns si de cei de la pitesti..
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru