Viitorul Porsche Macan facelift, testat sub camuflaj în condiții extreme: SUV-ul german va avea un interior revizuit și motorizări mai puternice

de Cornel Șocariciu
Marti, 17.07.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Viitorul Porsche Macan facelift va fi prezentat în cursul acestei luni. SUV-ul constructorului german este testat în condiții extreme în Africa de Sud, iar câteva elemente exterioare încă sunt acoperite cu camuflaj. Noul SUV va primi modificări consistente la nivelul interiorul și în dreptul motorizărilor.

Viitorul Porsche Macan facelift va fi prezentat până la finalul lunii curente, iar oficialii constructorului german au decis să demareze campania de promovare. Astfel, nemții au publicat o serie de imagini cu Macan facelift din timpul testelor. "Terenul de joacă" ales de inginerii Porsche se află în Africa de Sud la o altitudine de 3.400 de metri.

SUV-ul producătorului german va primi o serie de modificări discrete în materie de design și un interior revizuit. Blocurile optice și stopurile sunt elementele pe care nemții încă nu le-au dezvăluit. Conform zvonurilor, Macan facelift va beneficia de un sistem de infotainment îmbunătățit, dar și de un instrumentar de bord modificat. Îmbunătățiri vor exista și în dreptul trenului de rulare.

Voci apropiate companiei spun că viitorul Porsche Macan facelift va primi motorizări ceva mai potente. Versiunea de bază va oferi circa 300 de cai, în timp ce motorul de pe Macan S facelift ar urma să dezvolte 355 CP. Cei care își doresc și mai multă putere vor putea opta pentru varianta Macan Turbo facelift.

Conform surselor, aceasta ar urma să dezvolte 440 CP, cu 40 CP mai mult față de versiunea actuală. Totodată, o versiune cu motor diesel iese din calcul. 

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru