Viitorul Mercedes-Benz Clasa C, spionat în timpul testelor: modelul de segment mediu va fi prezentat în 2020

de Cornel Șocariciu
Joi, 14.03.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes-Benz Clasa C, modelul care an de an reușește performanțe excelente în materie de vânzări, va primi o generație nouă în 2020. Conform primelor informații, nemții pregătesc mici modificări estetice și un interior mult mai modern.

La începutul anului trecut, Mercedes-Benz a prezentat Clasa C facelift (foto). Modificările estetice și tehnologice au fost minore și au vizat împrospătarea ușoară a unuia dintre modelele care duc greul creșterii care au dus Mercedes-Benz pe prima poziție în clasamentul vânzărilor premium din ultimii ani.

Pentru a rămâne în cursa pentru supremația vânzărilor din segmentul premium, Mercedes-Benz pregătește deja viitoarea generație Clasa C. Prototipurile destinate testelor au fost deja surprinse de fotografii spion în timpul sesiunilor desfășurate în condiții de iarnă.

Conform primelor informații, noul Clasa C nu va primi modificări estetice consistente comparativ cu actuala generație, însă vor exista modificări în dreptul dimensiunilor (lungime și amptament mai mari). De asemenea, vor exista și o serie de accesorii noi de caroserie care vor îmbunătăți aerodinamica modelului de segment mediu.

Pentru interior, nemții vor pregăti o versiune actualizată a sistemului MBUX (Mercedes-Benz User Experience), tehnologie care a debutat în premieră pe Clasa A.

Totodată, planșa digitală de bord (instrumentarul de bord și ecranul central) ar urma să fie inspirată de cea oferită în prezent pe hatchback-ul de clasă compactă.

În acest moment nu există informații cu privire la viitoarea gamă de motorizări, dar cu siguranță constructorul german pregătește și o serie de unități cu sistem hibrid de propulsie. Din gama lui Clasa C nu vor lipsi versiunile semnate de divizia de performanță AMG.

Via | Motor1

Comentarii (1)

  • Meteorologogu
    Astept cu mare nerabdare versiunea alltrack :)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru