Viitoarele vehicule electrice Skoda vor fi produse în cadrul uzinei din Mlada Boleslav: primul model apare în 2020

de Cornel Șocariciu
Luni, 20.11.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Skoda a anunțat că viitoarele vehicule electrice vor fi produse în cadrul uzinei din Mlada Boleslav. De asemenea, din 2019, fabrica din Kvasiny ar urma să asambleze primul plug-in hybrid Skoda.

Viitoarele vehicule electrice Skoda vor fi produse în cadrul uzinei din Mlada Boleslav. De asemenea, începând cu 2019, cehii vor asambla în aceeași fabrică și o serie de componente pentru modelele de tip plug-in hybrid.

"Până în 2025 vrem să oferim 5 modele 100% electrice în diferite segmente. Suntem încântați că primul model electric Skoda va fi produs în Cehia. Această decizie subliniază încrederea Grupului în forța de muncă din cadrul Skoda", a declarat Bernhard Maier, CEO-ul producătorului ceh.

Skoda Superb este primul model al constructorului ceh care va primi un sistem de propulsie plug-in hybrid. Acesta ar urma să fie lansat în 2019, iar producția va fi asigurată de uzina din Kvasiny.

Din 2020, fabrica din Mlada Boleslav o să asigure producția primului model electric Skoda. Acesta a fost anticipat de conceptul Vision E, prototip pe care l-am putut admira în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt.

Conceptul folosește un sistem de propulsie format din două motoare electrice capabile să ofere 306 cai putere.

Autonomia anunțată de Skoda este de 500 de kilometri, în timp ce viteza maximă se oprește la 180 km/h.

Comentarii (1)

  • ACE - Craiova
    Asteptam si primul model SKODA Karoq PHEV cu autonomie electrica de 100 km sau modelul electric, chiar cu 4X4 , n-ar rau deloc daca va apare undeva prin perioada 2019-2020.....
    Cumparatori ar avea SIGUR !!!!
    7 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru