FCA pregătește producția SUV-ului Tonale și a lui Panda Hybrid: investiții de un miliard de euro pentru uzina din Pomigliano

de Paul Cosma
Joi, 05.09.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Grupul FCA va investi circa un miliard de euro pentru a începe producția noului SUV Alfa Romeo Tonale și a lui Fiat Panda Hybrid. Cele două modele vor fi produse la uzina italiană din Pomigliano.

Anul trecut, Fiat-Chrysler Automobiles a anunțat investiții totale de 5 miliarde de euro, până în 2021, pentru lansarea unor noi modele în producție.

Printre noile modele ce vor fi lansate se numără SUV-ul Alfa Romeo Tonale (foto), anunțat printr-un concept în primăvara acestui an, dar și Fiat Panda Hybrid. Ambele modele vor fi produse la fabrica din Pomigliano, în urma unor investiții de circa un miliard de euro.

Informațiile au fost dezvăluite de sindicatele italiene, în urma discuțiilor avute cu oficialii grupului FCA.

Producția lui Panda Hybrid este așteptată să înceapă în prima parte din 2020, în timp ce SUV-ul Tonale ar urma să intre pe liniile de producție în 2021.

Via Automotive News

Comentarii (2)

  • Tonale
    arata demential!
    designul italian nu se dezminte...
    11 3
  • Edikkk
    Nice!!!
    2 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru