Primul teaser pentru conceptul electric Hyundai 45: prezentarea va avea loc în 10 septembrie

de Daniel Popescu
Joi, 22.08.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Hyundai a publicat primul teaser pentru conceptul electric pe care îl va prezenta în 10 septembrie la Frankfurt. Hyundai 45 va scoate în evidență designul viitoarelor modele electrice de serie ale constructorului.

Hyundai a anunțat la sfârșitul săptămânii trecute că va prezenta un concept electric cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt din luna septembrie. La vremea respectivă, constructorul sud-coreean nu a oferit niciun fel de informații despre noul vehicul, însă acum a publicat un prim teaser.

Noul concept va purta numele Hyundai 45 ca omagiu pentru Hyundai Pony, primul model de serie al constructorului din Coreea de Sud, care a fost lansat pe piață cu aproape 45 de ani în urmă, în 1975.

Hyundai susține că noul concept va reprezenta un indiciu cu privire la designul pe care îl vor avea viitoarele modele electrice ale constructorului, pe baza filosofiei de design Sensuous Sportiness.

Conceptul va fi prezentat oficial în 10 septembrie, iar Hyundai va pune accentul în special pe tehnologiile integrate și pe aplicațiile practice ale acestora în viața de zi cu zi.

Anterior, Hyundai a confirmat că va prezenta la Frankfurt și noua generație a modelului de oraș i10, despre care afirmă că va deveni un lider al segmentului în ceea ce privește funcțiile de conectivitate și sisteme de siguranță.

Printre altele, noul i10 va avea Apple Car Play, Android Auto, încărcare wireless pentru smartphone și cameră video de marșarier. De asemenea, în echiparea standard, noul i10 va avea sistemele Forward Collision-Avoidance Assist, Driver Attention Warning și Lane Keep Assist.

În plus, Hyundai va prezenta la Frankfurt și primul său model electric pentru competiții.

Detaliile despre acesta lipsesc însă cu desăvârșire, cu excepția unui teaser misterios publicat la începutul lunii august.

Via Hyundai

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru