Seat introduce îmbunătățiri în actuala gamă de modele: Ateca, disponibil standard cu sistem de infotainment de 8 inch

de Daniel Popescu
Miercuri, 10.07.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Seat a introdus o serie de îmbunătățiri pentru actuala gamă de modele, iar cea mai importantă noutate este că Ateca primește în standard un sistem de infotainment de 8 inch care înlocuiește actualul sistem de 6.5 inch.

SEAT a anunțat în această săptămână o serie de îmbunătățiri pentru actuala gamă de modele, ca parte a actualizărilor tradiționale de la jumătatea anului.

Astfel, Seat Ateca va fi disponibil standard cu un sistem de infotainment de 8 inch, care înlocuiește vechiul sistem de 6.5 inch. De asemenea, clienții vor avea posibilitatea de a alege opțional includerea a două porturi USB în partea din spate pentru nivelurile de echipare Style, Xcellence și FR, iar în portbagaj vor fi disponibile prize de 230 V și 12 V.

Din punct de vedere tehnic, Ateca primește și sistemul Dynamic Chassis Control (DCC), care permite șoferului să aleagă un mod de condus între Normal, Sport și Comfort. Acest sistem este disponibil pentru versiunile cu tracțiune față cu nivelurile de echipare Style, Xcellence și FR. În plus, clienții pot alege și o nuanță nouă pentru caroserie, care a primit numele Crystal Black.

La rândul său, Seat Tarraco, cel mai mare SUV al mărcii, poate fi echipat cu priză de 230 V în portbagaj, în timp ce Seat Arona și Seat Ibiza sunt disponibile și cu nouă nuanță de caroserie Pure Red.

Între timp, Seat Leon, cel mai vândut model al spaniolilor, primește versiune specială Sport Black Matt, care include oglinzi exterioare negre, grilă frontală neagră, scaune Alcantara, plafon interior negru și jante din aliaj de 18 inch. Pe de altă parte, versiunea standard a lui Leon poate fi de asemenea comandată în noile nuanțe de caroserie Pure Red și Dynamic Grey, ultima disponibilă doar pentru nivelul de echipare FR.

Via Seat

Comentarii (3)

  • Bineinteles...si vor creste pretul.
    1 1
  • hazard
    Incearca cu cersitul, poate merge.
    1 1
  • ....pentru ca furtul e apanajul celor de la VAG
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru