Jaguar Land Rover ar putea produce mașini electrice în Marea Britanie: pe listă sunt viitorul XJ și un nou SUV

de Paul Cosma
Luni, 01.07.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Jaguar Land Rover se pregătește să prezinte planurile privind producția de mașini electrice în Marea Britanie, potrivit unor informații neoficiale. La uzina din Castle Bromwich ar urma să fie construite viitoarea generație XJ, doar cu versiuni electrice, și un nou SUV.

Grupul Jaguar Land Rover este pe punctul să anunțe startul producției de mașini electrice în Marea Britanie, într-o perioadă în care industria auto din regat se confruntă cu un declin accentuat, marcat de închiderea unor fabrici și scăderea vânzărilor diesel.

Publicația Sunday Times susține că JLR va anunța, săptămâna viitoare, planurile sale privind începerea producției de electrice la uzina din Castle Bromwich.

Trei vehicule ar fi pe listă, printre care noua generație XJ, care va fi 100% electrică, dar și un nou SUV, conform informațiilor neoficiale.

Jaguar i-Pace, primul SUV electric al britanicilor, a fost lansat în România în martie 2018, cu prețuri ce porneau de la 78.000 de euro.

Via Reuters

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru