Bentley a prezentat noul Flying Spur: motor W12 de 635 CP și direcție integrală

de Cornel Șocariciu
Marti, 11.06.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Bentley a prezentat noua generație Flying Spur. Modelul producătorului britanic are un design ușor modificat, un interior inspirat de cel al lui Continental GT și, pentru prima dată, un sistem de direcție integrală.

Campania de promovare a noului Bentley Flying Spur a demarat în urmă cu câteva săptămâni. Productorul britanic a oferit imagini teaser care anunțau lansarea unei noi generații.

Acum, Bentley a publicat primele imagini și detalii referitoare la noul Flying Spur. Modelul preia o mare parte din detaliile de design pe care le-am admirat deja pe noul Continental GT, în timp ce la interior, constructorul britanic promite o atmosferă cu totul și cu totul specială.

Bentley Flying Spur: date esențiale


● Noul Flying Spur măsoară 5.316 mm lungime, are o lățime de 1.978 de mm, în timp ce ampatamentul ajunge la 3.194 de mm.

● Din punct de vedere estetic, noul model dezvoltat de britanici preia o mare parte din detaliile de design de pe Continental GT. Cu toate acestea, oficialii Bentley spun că au pregătit o serie de detalii de caroserie mult mai agresive și mai masculine.

● Standard, modelul britanic este echipat cu faruri LED cu tehnologie Matrix și cu jante de 21 de inch.

Opțional, clienții vor putea alege și jante cu diametrul de 22 de inch pregătite de divizia Mulliner.

● Pentru prima dată pe un Bentley modern, statueta amplasată pe capotă este retractabilă și iluminată, iar grila frontală dispune de bare verticale care au fost inspirate de cele ale vechiului S1 Continental Flying Spur din 1957. Bentley spune că oferă 17 nuanțe pentru caroserie.

● Noul Bentley Flying Spur va fi echipat cu motorul W12 de 6.0 litri care produce 635 CP și 900 Nm. Resursele unității pe benzină sunt gestionate de o cutie automată cu dublu ambreiaj și opt trepte și de un sistem de tracțiune integrală. În aceste condiții, noul model pregătit de britanici accelerează de la 0 la 100 km/h în 3.8 secunde, în timp ce viteza maximă se oprește în dreptul valorii de 333km/h.

● În premieră, noul Flying Spur va fi echipat cu un sistem de direcție integrală. Din pachetul pregătit de britanici fac parte sistemul Bentley Dynamic Ride și sistemul de frânare nou cu discuri de 420 de mm pe puntea față.

● Așa cum era de așteptat, elementele de interior au fost preluate de pe noul Continental GT.

Clienții vor avea de ales din 15 nuanțe pentru tapițeria scaunelor și o mulțime de accesorii fabricate din lemn.

● Elementul tehnologic central al interiorului este display-ul de 12.3 inch care ascunde un mecanism trifațetat cu ajutorul căruia bordul se schimbă complet: ecranul poate fi înlocuit fie de trei cadrane analog, fie de un segment care continuă perfect inserțiile din linia planșei de bord.

● Standard, clienții vor primi un sistem audio cu 10 incinte. Opțional, britanicii au pregătit un sistem Bang & Olufsen cu 16 difuzoare și 1.500 de wați sau unul semnat de Naim cu 19 incinte și 2.200 de wați.

Comentarii (4)

  • Superb!
    19 4
  • Limuzina perfecta, in afara de Rolls Phantom, clasa S, seria 7, Audi A8, Lexus LS in versiunile cele mai scumpe si exclusiviste par modele de volum pe langa acest Bentley.
    13 5
  • Corocsenie Adrian
    Asa e ! Limuzina perfecta. Pe asta chiar l-au facut fara repros. Nu ii gasesc defect. Iar in realitate probabil te lasa mut. Sincer Phantom chiar daca e mai opulent si extravagant, nu mi se pare mai frumos ca acest Spur. E extrem de elegant si finut facut incat nici nu iti vine sa o scoti din garaj.
    10 1
  • someone
    @~ : nu e superb, e flying spur.
    9 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru